Platforma më e mirë për njohje online!

Netedy.com një vend argëtimi dhe i sigurt njohjesh online.
Bisedoni, takohuni dhe ndërtoni marrëdhënie afatgjatë.
Të dhënat tuaja personale janë gjithmonë të mbrojtura.
Siguria e përdureseve tanë është përparësia jonë kryesore.

AlbRadio

Gjeni personin që përputheni!

Mijera përdorues ne ditë përdorin platformën Netedy

Historit e suksesit nuk kanë të ndaluar në platformën Netedy

Miliona mesazhe shkembehen cdo vit në platformen Netedy

Netedy: Aty ku flitet Shqip dhe vetëm Shqip!

Qëllimi jonë është bashkimi i të gjithë Shqiptarevë në një rrjet të vetëm.

Cfarë Ofrojmë

Chat
Mobile
Profil
Personal
Mundesi
Anonime
Video
Multimedia
Foto
Private

Na Kontaktoni

    Gjuha »